Tanya Markussen

Tanya Markussen

People Generalist – Consulting

Hei!

Mitt navn er Tanya, og jeg er så heldig å få jobbe som People Generalist i Avo ved siden av studiene mine. Jeg tar master i ledelse på Høyskolen Kristiania, og synes det er ekstremt gøy å kombinere en så givende og spennende jobb med en aktuell master. 

I rollen som People Generalist er mine hovedområder primært rekruttering, onboarding og employer branding. Jeg synes det er spennende å aktivt delta i disse prosessene, og bidra til å hente inn enda flere dyktige ansatte slik at Avo kan vokse og fortsette å være en fantastisk plass å jobbe.

Det beste med å jobbe hos Avo er at jeg daglig får utfordret meg og lært nye ting. I tillegg preges kulturen av en sterk vi-mentalitet, noe som bidrar til at vi jobber mye på tvers og dermed deler masse av den unike kompetansen hver enkelt besitter. Det er ingen tvil om at mennesket er viktigst hos Avo, og det er svært motiverende å bidra til at den menneskelige kapitalen blir utnyttet ytterligere. Jeg er takknemlig for å kunne starte karrieren min i en så nytenkende og fremoverlent bedrift, og gleder meg til fortsettelsen! 

 

Alder: 23

Utdanning: Bachelor i HR og personalledelse/master i ledelse

Favorittmat: Lasagne med salat og hvitløksbrød <3

Drømmeferie: Akkurat nå - en plass med sol, strand og varme

Forbilde: Bestefar

Funfact: Har hatt 6 visdomstenner

tanya.markussen@avoconsulting.no

90719500

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor