Tanya Markussen

Tanya Markussen

People Generalist – Consulting

Hei!

Mitt navn er Tanya, og jeg er så heldig å få jobbe som People Generalist i Avo ved siden av studiene mine. Til høsten begynner jeg på master i ledelse, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til å kombinere en så givende og spennende jobb med en aktuell master.

I rollen som People Generalist er mine hovedområder primært rekruttering, onboarding og employer branding. Jeg synes det er spennende å aktivt delta i disse prosessene, og bidra til å hente inn enda flere dyktige ansatte slik at Avo kan vokse og fortsette å være en fantastisk plass å jobbe.

Jeg valgte å utdanne meg innenfor HR og personalledelse fordi jeg elsker å jobbe med mennesker, og bidra til at de ansatte trives og yter sitt beste i arbeidshverdagen. Det er inspirerende å være del av et team hvor vi kontinuerlig jobber for å utvikle og styrke våre ansatte, samt innhente ny og verdifull arbeidskraft.

Det beste med å jobbe hos Avo er at jeg daglig får utfordret meg og lært nye ting. I tillegg preges kulturen av en sterk vi-mentalitet, noe som bidrar til at vi jobber mye på tvers og dermed deler masse av den unike kompetansen hver enkelt besitter. Det er ingen tvil om at mennesket er viktigst hos Avo, og det er svært motiverende å bidra til at den menneskelige kapitalen blir utnyttet ytterligere. Jeg er takknemlig for å kunne starte karrieren min i en så nytenkende og fremoverlent bedrift, og gleder meg til fortsettelsen! 

 

Syv kjappe

Alder: 22

Utdanning: Bachelor i HR og personalledelse/master i ledelse

Favorittmat: Pasta ala vodka

Drømmeferie: Akkurat nå - en plass med sol, strand og varme

Forbilde: Bestefar

Funfact: Har hatt 6 visdomstenner

Livsmotto: Don't limit your challenges, challenge your limits

tanya.markussen@avoconsulting.no

90719500

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor