Hei! 

Mitt navn er Oda og jeg jobber som konsulent i Avo. Jeg har bakgrunn fra NTNU og DTU med spesialisering i robotikk, automasjon og prosess- og prosjektledelse. Jeg trives aller best når jeg kan jobbe med teknologi i et levende og kreativt miljø, og tror at de beste løsningene skapes med mennesket i sentrum. Og nettopp derfor er Avo midt i blinken. I Avo har jeg fått muligheten til å jobbe på flere ulike type prosjekter sammen med innovative og ambisiøse kunder fra dag en. Jeg synes at noe av det mest spennende med å jobbe som konsulent er alle de forskjellige teamene jeg får muligheten til å lære sammen med, både kunder og kollegaer. Noe som er morsomt i Avo er at vi ønsker å skape resultater sammen med kundene, og ikke for dem. 

Jeg tror det finnes en enorm oppside i det å utnytte teknologi til å skape gode opplevelser for hverandre i jobb og hverdag. Derfor mener jeg det viktig å alltid søke etter å utfordre de løsningene vi bruker i dag, og kontinuerlig utforske hvordan vi sammen kan tilpasse oss den teknologiske utviklingen. 

I Avo er hver dag en mulighet til å utvikle seg selv eller andre, hvor du er omgitt av engasjerte kollegaer som jobber sammen mot felles mål og heier på hverandre. 

 

Alder: 26

Utdanning: M.Sc. Mechanical Engineering, NTNU/DTU

Favorittmat: Curry and Ketchup på Majorstuen

Drømmeferie: Alpene

Forbilde: Alle som er lidenskapelig opptatt av det de driver med

Livsmotto: Smil


oda.watz@avoconsulting.no

41224348

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor