Hallais! 

Mitt navn er Endre og jeg jobber på kontoret under regnbygen, vest i Norge. Her begynte jeg året før verden kollapset, altså høsten 2019. 


Som nyutdannet NHHer var mulighetsrommet stort med tanke på hvor, eller hva jeg ønsket å jobbe med, men for meg var det klart at jeg ønsket å jobbe med noe teknologirettet. Jeg møtte Avo i en gjesteforelesning og skjønte raskt at dette var et selskap som kunne gi meg det jeg ønsket. Med pitchen "skjæringspunktet mellom teknologi og økonomi" var jeg solgt, og da jobbannonsen ble lagt ut var jeg kjapt inne med kruttsterk søknad. The rest is history, og høsten 2019 var jeg konsulent i en av Norges mer spennende bedrifter. 

 

Erfaringen min så langt, gjennom mine to første år som konsulent, er at Avo er et annerledes selskap - noe som vises både gjennom leveransene våre til kundene våre, men også innad i selskapet. Vi er mindre konsulentete konsulenter, noe vi ofte hører fra kundene våre, og tilnærmingen vår som problemløsere føler jeg er særegent genuin. Innad setter vi miljøet høyt og jobber med lave albuer. Kollegaene mine er unge, meget dyktige og samarbeidsorienterte, og vi jobber med et felles mål om å ha det gøy på jobb. 

 

7 kjappe

Alder: 27 år

Utdanning: Økonomi og administrasjon: Master på NHH og bachelor på HVL

Favorittmat: Lite som slår en pizza (kanskje med unntak av mammas laksepasta)

Drømme-feriedestinasjon: Tokyo

Mitt forbilde: En slags kombinasjon av Daniel Ricciardo og John Mayer

Skjult talent: Hvor skal jeg begynne? 

Livsmotto: Det må jo finnes en bedre måte å gjøre dette på? 

endre.lunde@avoconsulting.no

99572758

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor