Hei!


Mitt navn er Sindre, og jeg er leder for Avo Experience. 

Jeg beskriver ofte meg selv som en kreativ problemløser. Jeg har stor tro på designprosessen som et utgangspunkt for å angripe komplekse utfordringer, og elsker å bruke visuelle og inkluderende metoder for å definere, utfordre og løse problemer. 

Selv om jeg er utdannet siviløkonom fra NHH, identifiserer jeg meg vel så mye med andre fagområder. Jeg har studert innovasjon, fotografi og visuell kommunikasjon, og elsker å jobbe i skjæringspunktene mellom ulike fagfelt. 

I Avo jobber jeg mye med problemløsing for våre kunder, salg og veiledning av andre kolleger. Jeg brenner også for å bygge opp våre tjenester knyttet til brukerinteraksjon og opplever - Avo Experience. 

Før jeg begynte i Avo jobbet jeg som konsulent i et par andre konsulentselskaper, samt som leder for Forretningsutvikling i finansbransjen. 

Grunnen til at jeg begynte å jobbe i Avo er enkel. Det er et unikt selskap, med unike individer, som har et litt annet verdensbilde enn andre konsulentselskaper. Det elsker jeg!

Sy kjappe

  • Alder: 34 år
  • Utdanning: Mastergrad fra NHH, Grunderskolen fra Boston University og Fotografi fra Bilder Nordic School of Photography
  • Favorittmat: Alt med ost
  • Drømmeferie: I snekkerbukse på hytta
  • Mitt forbilde: Alle som lar lidenskap styre valgene sine, og ikke lar seg begrense av frykt
  • Livsmotto: Vær en alright fyr, så løser det meste seg

sindre.raeder@avoconsulting.no

99225039

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor