Karen Holta

Karen Holta

Head of Organisational Development – Consulting

Heisann! Mitt navn er Karen og jeg er så heldig å få lov til å jobbe med å utvikle alle de fantastiske menneskene i Avo! Med en faglig bakgrunn som skiller seg fra mange andre som jobber her, forsøker jeg å bidra til at Avo er verdens beste sted å jobbe (yes, ambisjonene er høye!). Siden jeg startet her for litt over 2 år siden har jeg vært med på å bygge opp vårt People-team, samt vår tilnærming til å beholde og utvikle våre dyktige ansatte. Det har innebåret alt fra å systematisere Avos karrieremodell og hvordan vi jobber med personlig utvikling hos den enkelte, til å videreutvikle viktige prosesser som rekruttering-, onboarding og offboardingprosessen vår. Også er det utrolig gøy at tjenesteområdene våre blir mer og mer tverrfaglige; fordi det betyr at jeg gjennom det neste halvåret skal få bli med ut på prosjekt og hjelpe en kunde med det samme jeg driver med i Avo!

Det jeg kanskje digger aller mest med å jobbe i Avo er å samarbeide med alle de morsomme og dyktige kollegaene mine. Her har vi har ingen avdelinger, og jobber tverrfaglig i alt vi gjør. Og en annen ting som gjør det veldig gøy å jobbe med organisasjonsutvikling i Avo, er at viktigheten av de ansatte er forankret helt opp til toppen - noe som gjennomsyrer alle valg og beslutninger som tas. 

Ellers trives jeg utrolig godt med å jobbe i en organisasjon hvor man heier på hverandre, og blir oppfordret til å ta ansvar og kaste seg ut i ting. Det gir et fantastisk utgangspunkt for læring og utvikling!

 

Syv kjappe

  • Alder: 26 år
  • Utdanning: Mastergrad i Organisational Behaviour og Organisational Change fra London School of Economics (LSE) og Bachelorgrad i HR og Personaledesle fra Høyskolen Kristiania
  • Favorittmat: dør av Mezah'en på Habibi i Oslo!!
  • Drømmeferie: Alle steder hvor de  god mat!
  • Mitt forbilde: Mennesker som brenner for det de driver med
  • Skjulte talent: kreative måter å unngå køer (ikke snike!!)
  • Livsmotto: Sjokolade forlenger livet!
    (jeg har bevis: https://forskning.no/mat-mat-og-helse-hjertet/derfor-bor-du-spise-sjokolade/1070930)

karen.holta@avoconsulting.no

+4740498765

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor