Karen Holta
Head of People – ConsultingHeisann! Mitt navn er Karen og jeg er så heldig å få lov til å jobbe med å utvikle alle de fantastiske menneskene i Avo, i rollen som Head of People. Med en faglig bakgrunn som skiller seg fra mengden av de jobber her, forsøker jeg å bidra til at Avo er verdens beste sted å jobbe. Siden jeg startet her for litt over 4 år siden har jeg vært med på å bygge opp vårt People-team, samt vår tilnærming til å beholde og utvikle våre dyktige ansatte. Det har innebåret alt fra å systematisere Avos karrieremodell og hvordan vi jobber med personlig utvikling hos den enkelte, til å videreutvikle viktige prosesser som rekruttering-, onboarding og offboardingprosessen vår. Også er det utrolig gøy at tjenesteområdene våre blir mer og mer tverrfaglige; fordi det betyr at jeg også kan bidra på prosjekter og hjelpe kunder med det samme jeg driver med i Avo!
Det jeg kanskje liker aller best med å jobbe i Avo er å samarbeide med alle de morsomme og dyktige kollegaene mine. Her har vi har ingen avdelinger, og jobber tverrfaglig i alt vi gjør. Og en annen ting som gjør det veldig gøy å jobbe med organisasjonsutvikling i Avo, er at viktigheten av de ansatte er forankret helt opp til toppen - noe som gjennomsyrer alle valg og beslutninger som tas.
Ellers trives jeg utrolig godt med å jobbe i en organisasjon hvor man heier på hverandre, og blir oppfordret til å ta ansvar og kaste seg ut i ting. Det gir et fantastisk utgangspunkt for læring og utvikling!
Syv kjappe
- Alder: født i 95
- Utdanning: Mastergrad i Organisational Behaviour og Organisational Change fra London School of Economics (LSE) og Bachelorgrad i HR og Personaledesle fra Høyskolen Kristiania
- Favorittmat: digger å prøve ny mat, så akkuratt nå har jeg dilla på ferske vårruller
- Drømmeferie: Alle steder hvor de god mat!
- Mitt forbilde: Mennesker som brenner for det de driver med
- Skjulte talent: kreative måter å unngå køer (ikke snike!!)
-
Livsmotto: Sjokolade forlenger livet!
(jeg har bevis: https://forskning.no/mat-mat-og-helse-hjertet/derfor-bor-du-spise-sjokolade/1070930)