Karen Holta

Karen Holta

People Development Specialist – Consulting

Heisann! Mitt navn er Karen og jeg er så heldig å få lov til å jobbe med å utvikle alle de fantastiske menneskene i Avo! Med en faglig bakgrunn som skiller seg fra de fleste andre som jobber her, forsøker jeg å bidra til at Avo er verdens beste sted å jobbe. Siden jeg startet har jeg fått være med på veldig mye forskjellig. Jeg jobber for eksempel med rekruttering av nye superstjerner, utvikling av våre ansatte gjennom blant annet Avo Academy, onboarding av newbies, employer branding, endringsledelse i kundeprosjekter og kontinuerlig måling og utvikling av jobbengasjement og trivsel.

Det jeg digger aller mest med å jobbe i Avo er å samarbeide med alle de morsomme og dyktige kollegaene mine. Her har vi har ingen avdelinger, og jobber tverrfaglig i alt vi gjør. Og en annen ting som gjør det veldig gøy å jobbe med HR i Avo er at viktigheten av de ansatte er forankret helt opp til toppen - noe som gjennomsyrer alle valg og beslutninger som tas. 

Ellers trives jeg utrolig godt med å jobbe i en organisasjon hvor man heier på hverandre, og blir oppfordret til å ta ansvar og kaste seg ut i ting. Det gir et fantastisk utgangspunkt for læring og utvikling!

 

Syv kjappe

  • Alder: 25 år
  • Utdanning: Mastergrad i Organisational Behaviour og Organisational Change fra London School of Economics (LSE) og Bachelorgrad i HR og Personaledesle fra Høyskolen Kristiania
  • Favorittmat: Akkuratt nå: alt med blåmuggost
  • Drømmeferie: Alle steder hvor de har god mat!
  • Mitt forbilde: Mennesker som brenner for det de driver med
  • Skjulte talent: kreative måter å unngå køer (ikke snike!!)
  • Livsmotto: Sjokolade forlenger livet!
    (jeg har bevis: https://forskning.no/mat-mat-og-helse-hjertet/derfor-bor-du-spise-sjokolade/1070930)

karen.holta@avoconsulting.no

+4740498765

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor