Paal Øvrebø Lohne

Paal Øvrebø Lohne

Kontorsjef i Bergen, Manager – Consulting

Hallaien! 

Mitt navn er Paal og jeg holder til på Avo kontoret mellom de 7-fjell. Her har jeg vært siden høsten 2017 og har nå også ansvar for at vi har et fantastisk kontor i Bergen. Jeg trives fortsatt godt med stadig nye utfordringer, og flere og flere gode kollegaer!

Jeg har alltid vært interessert i teknologi, og studerte en spesialisering mot Marin Kybernetikk. Her var det stort fokus på automatiserte prosesser, og jeg jobbet lenge i den maritime næringen med styring av systemer. Så ble jeg nysgjerrig på hvordan dette kan brukes i andre industrier, og det var da jeg fant Avo. Her kan jeg jobbe med forbedring av prosesser ved bruk og teknologi, og samtidig få innblikk i mange ulike industrier. Dette gjøres sammen med og for mennesker i de ulike organisasjonene vi jobber med, og det gjør det ekstra motiverende å få på plass nye løsninger. 

Selv om Avo har blitt noen år gammel, er det fortsatt mye som må finnes ut av i veien fremover. Det blir derfor en variert arbeidsdag, som passer meg godt. I motsetning til tidligere arbeidsplasser, er det nå kort vei fra idè til resultat. Det er også veldig gøy å se gleden som oppstår når vi hjelper kunder, og ikke minst å lykkes sammen med andre motiverte kollegaer. 

7 kjappe:
Alder: 34
Utdanning: Martin teknikk - Ingeniørvitenskap og IKT (NTNU)
Favorittmat: Det italienske kjøkken
Drømme-feriedestinasjon: Japan
Mitt forbilde: Elon Musk
Skjult talent: Vert for et fortsatt ukjent game-show konsept
Livsmotto: Komfortsonen er til for å utvides...

paal.lohne@avoconsulting.no

92089356

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor