Paal Øvrebø Lohne

Paal Øvrebø Lohne

Senior Consultant – Consulting

Hallaien! 

Mitt navn er Paal og jeg holder til på AVO kontoret mellom de 7-fjell. Her har jeg vært siden høsten 2017. Jeg trives fortsatt godt med stadig nye utfordringer, og flere og flere gode kollegaer!

Jeg har alltid vært interessert i teknologi, og studerte en spesialisering mot Marin Kybernetikk. Her var det stort fokus på automatiserte prosesser, og jeg jobbet lenge i den maritime næringen med styring av systemer. Så ble jeg nysgjerrig på hvordan dette kan brukes i andre industrier, og det var da jeg fant AVO. Her kan jeg jobbe med forbedring av prosesser ved bruk og teknologi, og samtidig få innblikk i mange ulike industrier. 

AVO gir meg en mulighet til å jobbe med mange utfordringer i et dynamisk miljø. Det blir derfor en variert arbeidsdag, som passer meg godt. I motsetning til tidligere prosesser, er det nå kort vei fra idè til resultat. Det er også veldig gøy å se gleden som oppstår når vi hjelper kunder med å ta over noen av de monotone og repetitive oppgavene de vanligvis ikke har tid til i en eller travel hverdag. 

7 kjappe:
Alder: 31
Utdanning: Ingeniørvitenskap og IKT (NTNU)
Favorittmat: Langtidsstekt mat
Drømme-feriedestinasjon: Japan
Mitt forbilde: Elon Musk
Skjult talent: Vert for et forsatt ukjent game-show konsept
Livsmotto: Komfortsonen er til for å utvides...

paal.lohne@avoconsulting.no

92089356

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor