Michelle Strand

Michelle Strand

Senior Consultant – Consulting

Hei på deg! Jeg er Michelle og har jobbet i Avo siden 2017. Etter kort tid ble jeg satt på et prosjekt der vi utviklet en Virtuell Assistent, og jeg har jobbet på flere slike prosjekter siden.

 

Jeg trives veldig godt med å jobbe med virtuelle assistenter. Det er en sterkt voksende teknologi, utviklingen går fort, og vi må hele tiden følge med på hva som skjer. Teknologien kan også integreres med mange andre kule teknologier, som gjør det ekstra gøy. Nå for tiden jobber jeg med forbedringer i brukerreiser, der den virtuelle assistenten er en del av et større bilde. Arbeidsoppgavene er spennende, varierte og jeg får utfordret meg på flere plan. Samtidig har jeg kollegaer som jobber med andre spennende teknologier, slik at vi alltid kan lære mye nytt av hverandre.

 

Arbeidsmiljøet i Avo er ubeskrivelig bra. For meg er det utrolig viktig å trives med kollegaene mine – vi skal jo tross alt bruke mye tid sammen. Jeg kan ikke tenke meg at det finnes bedre samarbeidspartnere enn Avorianerne. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en arbeidsplass med så mange flinke, morsomme, kreative og nysgjerrige kollegaer, der jeg også får utvikle meg selv, lært om nye spennende teknologier, få ansvar, ha det gøy og ikke minst føle at jeg bidrar til en enklere hverdag for våre kunder.

 

Syv kjappe: 

Alder: 27

Utdanning: Sivilingeniør, Produktutvikling og produksjon, NTNU

Favorittmat: Tapas

Drømme-feriedestinasjon: Mexico

Mitt forbilde: Sophia

Skjult talent: Da vil det jo ikke være skjult lenger  

Livsmotto: Har du lyst, har du lov

michelle.strand@avoconsulting.no

41599867

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor