Håkon S. Stokka

Håkon S. Stokka

Senior Consultant – Consulting

Hei! Håkon heter jeg, men går stort sett under Stokka. 

Jeg kommer opprinnelig fra Lillehammer, men bor og jobber nå i Oslo. Jeg startet på Bergenskontoret i januar 2017, men flyttet over fjellet i sommer for å komme litt nærmere familien (fikk en liten en rett før jul i fjor, så veldig greit å komme litt nærmere besteforeldrene :)

Før jeg startet i Avo jobbet jeg i et selskap som heter OilComp, et selskap som jobber med kurs og kompetanse, hovedsaklig mot offshore og maritime selskaper. Jobbet med økonomi, HMS-K, oppsett og drifting av kurssentre rundt om i Norge og mye annet spennende. 

Men etter fem år i OilComp fant jeg ut at det var på tide med nye utfordringer. Jeg var heldig å få starte i Avo og angrer ikke et sekund på det valget. Jeg har alltid hatt interesse for data og teknologi og fikk nå muligheten til å jobbe med dette på fulltid.

I Avo har jeg for det meste jobbet med RPA-utvikling og prosessforbedring.  Det som er kjekt med Avo er at det er fantastisk mange dyktige folk som jobber her og vi jobber med veldig mange forskjellige og spennende kunder og folk, så man lærer noe nytt hver eneste dag og det er stadig utfordringer.

 

7 Kjappe

Alder: 33

Utdanning: NHH

Favorittmat: Alt som kan kombineres med en god øl

Drømme-feriedestinasjon: Asia

Mitt forbilde: Warren Buffet

Skjult talent: Nei, må være for godt skjult

Livsmoto: Alt ordner seg :)

hakon.stokka@avoconsulting.no

9910 5228

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor