Lais!

Mitt navn er Hallvard og jeg er Partner i Avo. Jeg har vært i selskapet siden februar 2017, og leder i dag områder "tjenester og marked". 

Jeg har tidligere jobbet med organisasjonsutvikling, prosess- og lønnsomhetsforbedring i EY i 6 år. Å starte i AVO handlet for meg om å bidra til å lukke gapet mellom IT og forretningssiden. I Avo gjør vi dette ved å ha sterk kompetanse på teknologiske løsninger i ryggen og en drive etter å identifisere problemene vi kan løse for våre kunder. Vi har dyp kompetanse på problemløsning, organisasjonsutvikling og samtidig en evne til å implementere de konkrete teknologiske løsningene. 

Det er dette vi i Avo skal være - et litt annerledes konsulentselskap i grensesnittet mellom organisasjons-/virksomhetsutvikling og en implementeringspartner på nye teknologiske løsninger. 

Ved siden av jobben går mye av tiden med til småbarnslivet, og alle aktiviteter det bringer med seg :) Jeg er ellers over middels glad i fotball, ski (i alle retninger), tv og film, matlaging og ølbrygging, men kanskje mest av alt er jeg svært glad i å morsomme og gode samtaler med interessante og engasjerte mennesker som jeg er heldig å ha en bråte av rundt meg både på jobb og privat. 

Interessen for mennesker tar jeg også med meg inn i jobben hvor jeg brenner for å utvikle og bidra til at vår organisasjonen når sine mål og sikrer en spennende og utfordrende hverdag for alle i Avo.  

7 kjappe

  1. Alder: 38 år
  2. Utdanning: Master i Business og Administrasjon, Griffith Uni
  3. Favorittmat: Biff Tagliata
  4. Drømme-feriedestinasjon: Reise jorden rundt
  5. Mitt forbilde: Nelson Mandela
  6. Skjult talent: Matlaging
  7. Livsmotto: It's nice to be important, but more important to be nice

hallvard.hjetland@avoconsulting.no

+47 91563683

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor