Hallvard Barca Hjetland

Hallvard Barca Hjetland

Senior Manager / Interim VD Avo Consulting Sweden AB – Consulting

 

Lais!

Mitt navn er Hallvard og jeg er Senior Manager i AVO. Jeg har vært i selskapet siden februar 2017, og er i dag COO i AVO Consulting og interim vd i AVO Consulting Sweden. 

Jeg har tidligere jobbet med organisasjonsutvikling, prosess- og lønnsomhetsforbedring i EY i 6 år. Å starte i AVO handlet for meg om å bevege meg mer i retningen av teknologi i den forstand at jeg forsatt jobber med å løse kunders problemer og utvikle dere organisasjoner, men at jeg her har sterkere kompetanse på teknologiske løsninger i ryggen og at det ikke er noen skillelinjer mellom vår evne til å identifisere problemene og våre kompetanse til å implementere de konkrete teknologiske løsningene. 

Dette henger sammen med hva vi ønsker at AVO skal være - et litt annerledes konsulentselskap i grensesnittet mellom organisasjons-/virksomhetsutvikling og en implementeringspartner på nye teknologiske løsninger. 

Ved siden av jobben er jeg straks på vei inn i farsrollen og gleder meg stort til det. Jeg er ellers over middels glad i fotball, ski (i alle retninger), tv og film, matlaging og ølbrygging, men kanskje mest av alt er jeg svært glad i å morsomme og gode samtaler med interessante og engasjerte mennesker som jeg er heldig å ha en bråte av rundt meg både på jobb og privat. 

Interessen for mennesker tar jeg også med meg inn i jobben hvor jeg brenner for å utvikle og bidra til at vår organisasjonen når sine mål og sikrer en spennende og utfordrende hverdag for alle i AVO.  

7 kjappe

  1. Alder: 36 år
  2. Utdanning: Master i Business og Administrasjon, Griffith Uni
  3. Favorittmat: Biff Tagliata
  4. Drømme-feriedestinasjon: Reise jorden rundt
  5. Mitt forbilde: Nelson Mandela
  6. Skjult talent: Matlaging
  7. Livsmotto: It's nice to be important, but more important to be nice

hallvard.hjetland@avoconsulting.no

+47 91563683

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor