Hallais, mitt navn er Fredrik og jeg arbeider som konsulent for AVO Consulting, i byen mellom de syv fjell.

Med en mastergrad i Innovasjon og Entreprenørskap, i tillegg til gjennomført ingeniørstudium fant jeg tidlig ut at AVO passer meg perfekt. AVO gir meg muligheten til å drive med det jeg liker aller best - kombinasjonen av teknologi, innovasjon og forretningsutvikling.

Jeg fyrte derfor inn en søknad, i håp om at dette skulle bli min nye arbeidsplass. Dette resulterte i at jeg fikk tilbud om Trainee-stilling, mens jeg skrev masteroppgave. Etter noen måneder, med mastergraden i boks, begynte jeg som konsulent. Nå har jeg vært i AVO siden Februar 2018 og har allerede vært med å utføre mye spennende og variert arbeid. Alt i fra å delta på salgsmøter, lage tilbud, kartlegge RPA-prosesser, drive med forbedringsarbeid, arbeide på Chatbot-prosjekt, samt gjennomføre spennende og relevante sertifiseringer og kurs. Mulighetene er med andre ord enorme, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Kollegene mine i AVO er unge, dyktige og fremadstormende. Dette bidrar til et godt arbeidsmiljø, hvor kulturen er å spille hverandre god. Ettersom vi arbeider mye i team, mener jeg at dette er en viktig holdning for å kunne lykkes med å være best i å skape digitale organisasjoner for fremtiden.

Syv kjappe

  • Alder: 25 år
  • Utdanning: Ingeniør - Subsea Technology fra Høgskolen i Bergen (nå HVL) og Master i Innovasjon og Entreprenørskap fra NMBU
  • Favorittmat: Biff, med fløtegratinerte poteter og peppersaus 
  • Drømmeferie: Maldivene
  • Mitt forbilde: Elon Musk
  • Skjulte talent: FIFA
  • Livsmotto: Spill hverandre god

fredrik.salen@avoconsulting.no

94865602

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor