Hei, 

Mitt navn er Celina og jeg jobber som seniorkonsulent i Avo – noe jeg har gjort siden august 2018.

Gjennom utdanningen min visste jeg aldri helt hva jeg ville gjøre eller hva jeg ville bli – bare det at jeg er kreativ og genuint interessert i strategi og teknologi. Jeg valgte derfor å ta en bachelor i ledelse ved University of Oklahoma (for å få utløp for kjærligheten for det strategiske) , og deretter en master i Entreprenørskap ved NTNUs Entreprenørskole (for å få bruke kreativiteten på tekniske og strategiske utfordringer).

Samtidig liker jeg å kunne bidra til å gjøre hverdagen enklere – enten det er for bedrifter eller for enkeltpersoner. Når tok masteren fikk jeg muligheten til å være med å starte en teknologibedrift som skulle gjøre det enklere å kartlegge grunnforhold i forkant av større byggeprosjekter. Det var en helt utrolig reise hvor jeg fikk muligheten til å utvikle et konsept som vil spare byggebransjen hundrevis av millioner i året.

Likevel ønsket jeg å bidra til enklere hverdag raskere enn hva jeg kunne i en teknologibedrift hvor utvikling tar flere år. Her i Avo får jeg muligheten til akkurat det. Sammen med kunder løser vi problemer ved bruk av teknologi og bidrar til en enklere hverdag – hver eneste dag.

Til daglig er jeg litt potet - jeg jobber med problemløsning, prosessforbedring, kommunikasjonsarbeid, og utvikler gode opplevelser, enten det er gjennom å utarbeide nye tjenester og produkter, eller det er å effektivisere eksisterende. 

Jeg trodde aldri jeg skulle finne en bedrift i skillet mellom forretning og teknologi som er så langt fra A4 med et crazy entreprenørskaps-mindset. Et sted hvor nyutdannede får mandat til å gjøre ting på sin måte og komme med forbedringsforslag – men det gjør jeg her – og det er utrolig inspirerende! 

 

Syv kjappe: 

Alder: 27

Utdanning: BBA ved University of Oklahoma og Master fra NTNUs Entreprenørskole

Favorittmat: Pizza

Drømme-feriedestinasjon: Bora Bora

Mitt forbilde: Pappa

Skjult talent: Spise fort

Livsmotto: Hvis det tar kortere enn to minutter å gjennomføre, gjør det med en gang


celina.hagen@avoconsulting.no

+47 47087418

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor