facebook tracking
Bjørn Bergholt

Bjørn Bergholt

Co-founder / Partner – Consulting

Heisann, Bjørn her!

For en reise vi har vært med på! Da vi satt på hytten til Sverre i påsken 2016 og bestemte oss for å starte AVO, hadde ingen sett for seg at det skulle bli så bra. Jeg vil si at vi egentlig bare hadde to mål:

1) Skape en arbeidsplass hvor vi gledet oss til å dra på jobb. Dette skulle være drevet frem av oppriktige og genuine mennesker i tillegg til en lite hierarkisk organisasjon der folk bestemmer og tenker selv. Alle som jobber i AVO i dag, vet at AVO kun blir det vi klarer å gjøre det til sammen - alle er litt gründere. Det er helt rått å få omgåes med så flinke mennesker.

2) Jobbe med teknologier vi oppriktig trodde på. Etter flere år med en god del hype rundt robotisering og AI, følte vi at det var i ferd med å skje en endring. Flere krefter dro i samme retning og timingen føltes riktig. Til tross for at teknologiene var blitt mer sofistikerte og mer datadrevne, var de også blitt enklere å ta i bruk. Vi følte oss sikre på at "this time is different" og at robotisering og AI ville ha stor påvirkning på både organisasjoner og enkeltmennesker.

Til daglig bruker jeg en god del tid på å sikre at vi minst leverer den høye standarden som kundene våre allerede forventer. Det krever ikke bare at man må utfordre egne standarder, men også etablere en kultur og utvikle team som setter høye krav til seg selv og leveransene våre. Jeg trives med å blande meg inn i ulike kundeprosjekter og stille alle de banale spørsmålene (hvorfor automatiserer vi utsendelse av fysisk brev?).

Ellers er jeg en sånn som trives best om vinteren. Booker gjerne helgene fra januar til april med ski"samlinger", enten det er langrenn eller randonee. Men er ikke fanatisk lenger, nå handler det om kos og good times (og jeg elsker rødvin).

7 kjappe

 1. Alder: 31 år
 2. Utdanning: Master i Samfunnsøkonomi, NTNU
 3. Favorittmat: Pannekaker til middag
 4. Drømme-feriedestinasjon: Himalaya
 5. Mitt forbilde: Kilian Jornet
 6. Skjult talent: Helt rå i limbo 
 7. Livsmotto: Bruke nok tid på ting som er viktig - men ikke haster 

bjorn@avoconsulting.no

+4792446640

Bli min kollega

Jobber du allerede i AVO Consulting?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

 • Alexander Breyholtz
 • Andreas Hove
 • Bjørn Bergholt
 • Celina Hagen
 • Christina Moe Gjerde
 • Christoffer Pettersen
 • Dag Alvern
 • Dag Inge Helgøy
 • Dina Mikalsen
 • Edda Nermoen Burheim
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor