Kjell Olav Hauge

Kjell Olav Hauge

Manager - Head of CAI – Consulting

Hei,

Mitt navn er Kjell Olav og jeg er Manager og Head of Conversational AI i Avo Consulting (Avo).

Min reise i Avo startet januar 2017. Selskapet var da under et år gammelt. Jeg husker fortsatt første gang jeg leste stillingsannonsen til Avo, hvor jeg umiddelbart tenkte "dette er jobben jeg vil ha". Avo var et ungt selskap, med store vekstambisjoner og som jobbet med nye teknologier. Det var et selskap jeg kan være med å forme og utgjør en forskjell i, som var nøyaktig utfordringen jeg var ute etter. Fra dag én har det vært en utrolig gøy reise å ta del i – og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Til daglig jobber med ulike prosjekter hvor vi etablerer strategisk retning for våre kunder samt implementerer og tar i bruk nye teknologier. Som leder for vårt tjenesteområde Conversational AI er jeg også med på å legge vår interne strategi, teste ut nye teknologier og legge føringer for hvordan vi skal jobbe fremover. Sammen med mine dyktige kolleger bidrar jeg til å utvikle Avo videre, og det er noe jeg finner svært givende. Når jeg reflektere tilbake på de siste årene er det utrolig inspirerende å se hvordan Avo på få år har klart å bygge markedsledende forretning- og teknologikompetanse, og at vi evner å skape høy forretningsverdi for våre kunder. 

Avo er stedet for meg fordi jeg får mye ansvar, blir utfordret hver dag og fordi jeg får jobbe utrolig talentfulle personer. I Avo har vi en kultur der alle hjelper hverandre, hvor vi ser hverandre og hvor vi forsøker å frem det beste i hverandre.

 

Syv raske spørsmål:

Alder: 33 år

Utdannelse: Mastergrad, Industriell økonomi og teknologi, Universitetet i Stavanger

Favorittmat: Asiatisk

Drømmeferiedestinasjon: Maldivene

Favoritt robot: Atlas (Boston Dynamics)

Livsmotto: Switch off. Recharge. Reboot.

Skjult talent: Tetris

Ikke nøl med å kontakte meg på LinkedIn hvis du vil ta en prat om Avo og muligheter.

 

kjell.olav.hauge@avoconsulting.no

Work with me

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor