Hallo hallo!

Jeg heter Edda og har jobbet som rådgiver i Avo siden høsten 2016. Jeg har bakgrunn som siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og fra studie i Sosialt Entreprenørskap ved UiO og University of Cape Town. 

I Avo jobber jeg i skjæringspunktet mellom teknologi, organisasjonsutvikling og design. Ofte i rollen som prosjektleder, men også som rådgiver. Min reise i Avo startet som RPA-utvikler, og senere tech-lead innenfor RPA. Etterhvert som jeg fikk mer erfaring beveget jeg meg mer over i rollen som prosjektleder. Etterhvert har jeg jobbet mer med organisasjons- og tjenesteutvikling, hvor vi gjerne har brukt metoder og tankesett fra design, for å hjelpe organisasjoner lykkes. 

 

Jeg liker veldig godt å jobbe i Avo. Grunnen til det er fordi: 

  • Vi er fremdeles et ungt selskap, som gir store muligheter til å påvirke egen arbeidsplass
  • Kollegaene mine er de mest hjelpsomme, smarteste og nysgjerrige folka. 
  • Vi jobber hele tiden med å utvikle tjenestene våre. Det betyr at det alltid er noe nytt å lære. Dette kan være alt fra hvordan man lager en app i en ny lavkodeteknologi til hvordan man hjelper organisasjoner jobbe mer smidig og kunderettet. 
  • Formålet til Avo handler om å bruke teknologi rett, for å gi mennesker en bedre hverdag, der de kan bruke styrkene sine. Det er et formål jeg har tro på, og som jeg ser hver dag at vi oppnår. 

 

7 Kjappe

Alder: 30

Utdanning: NHH, Spesialisering i Økonomisk analyse og Energi og ressursøkonomi

Favorittmat: Langtidsstekt lammelår marinert i yoghurt, sitron, olivenolje, hvitløk, chilliflak og fennikel-frø. Gjerne servert med en frisk tomatsalat, tysk urtebasert potetsalat og nykål med ansjonssmør. 

Drømme-feriedestinasjon: Patagonia

Mitt forbilde: Min kjære Mormor

Skjult talent: Dysleksi. Du er vant til å jobbe litt hardere, du er god på å tenke visuelt og rettskrivningsprogrammene blir bare bedre og bedre.

Livsmoto: Jobb hardt, og vær hyggelig, så vil bra ting skje med deg. 

edda.burheim@avoconsulting.no

Work with me

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor