Hallo hallo! Jeg heter Edda og har jobbet i AVO siden august 2016. Da kom jeg rett fra skolebenken på NHH til et nyinnflyttet kontor i Bergen. Nå, over to år senere, jobber jeg som seniorkonsulent på Oslokontoret.

Under studiene var jeg det man kaller engasjert, og studentforeningen på NHH var hvor dette kom tydeligst frem. Jeg trivdes best blant andre nerder, og drev med alt fra studentpolitikk til student-tv. Dette engasjementet får jeg bruk for hver dag i arbeidet mitt i AVO. Siden jeg startet å jobbe her har antall kollegaer økt med 1071 % ! Det hadde ikke gått uten engasjement, lagfølelse og en generell «jeg fikser det»-holdning. For min del har det vært en perfekt blanding av å lære veldig mye veldig raskt, og å se at kunnskapen man allerede har kan gjøre en forskjell. 

Den tekniske interessen min får jeg også brukt i jobben. Jeg har ingen formell teknisk utdannelse, men det betyr ikke så mye her. Det viktigste er hva du faktisk kan få til, og ikke hvilke formelle krav du oppfyller. Denne interessen gjør at jeg blant annet har lært meg å programmere softwareroboter, sette opp chatbots, og hente informasjon via et API. Men ikke minst er denne interessen viktig når jeg er prosjektleder, jobber med prosessforbedring, analyserer effekten av implementering av ny teknologi eller bare snakker med kollegaer rundt lunsjbordet. 

 I AVO jobber jeg med de mest hjelpsomme, smarteste og nysgjerrige folka. Det gjør at man kan lære noe nytt hver eneste dag man går på jobb. Det er nok hovedgrunnen til at jeg jobber her. I tillegg får jeg løse reelle problemer, teste ut ny teknologi, og se at man faktisk gjør hverdagen enklere for folk og organisasjoner. 

 

7 Kjappe

Alder: 29

Utdanning: NHH, Spesialisering i Økonomisk analyse og Energi og ressursøkonomi

Favorittmat: Elitetaco. Det er ikke taco for eliten, men taco som i seg selv er så god at den er elite.

Drømme-feriedestinasjon: Patagonia

Mitt forbilde: Mormor eller Gro H Brundtland

Skjult talent: Dysleksi. Du er vant til å jobbe litt hardere, du er god på å tenke visuelt og rettskrivningsprogrammene blir bare bedre og bedre.

Livsmoto: Jobb hardt, og vær trivelig, da får du til det meste. 

edda.burheim@avoconsulting.no

Work with me

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor