De kaller meg bare "stril i eksil". Sotraværing som tok turen til byen for å gjøre det stort i digitalisering. Nå har jeg jobbet i Avo i 5 år, og har fått være med på en fantastisk spennende reise. Da pandemien brøt løs tok jeg snippsekken og vendte nesen nordover til Tromsø. Der hadde jeg hjemmekontor på dagtid og utforsket den fantastiske naturen og kulturen på kveldstid. Nå er jeg tilbake i Bergen og fryder meg over å få se folk fysisk igjen! 

Jeg er sivilingeniør med bakgrunn fra olje- og gassindustrien og valgte å forfølge min sterke interesse for ny teknologi, digitalisering og innovasjon som konsulent for Avo Consulting. Her får jeg en helt unik mulighet til å utvikle meg, lettbeint og fremoverlent, på den mest spennende arenaen jeg kan se for meg - digitaliseringsbølgen.

Det som trigger og motiverer meg mest er den verdifulle innsikten jeg får inn bak teppet på mange av Nordens aller største selskaper og hvordan de arbeider. Det blir aldri et kjedelig besøk når vi får vise frem den digitale verktøykassen!

Vi har en visjon vi uten anstrengelse etterstreber på kontoret hver dag - vi kaller den JOBBY. Skillet mellom jobb og hobby viskes fort ut sammen med gjengen i Avo.

 

7 kjappe

Alder: 28 år

Utdanning: Undervannsteknologi (BSc) og Industriell økonomi (MSc)

Favorittmat: Alt av skalldyr

Drømme-feriedestinasjon: Island

Mitt forbilde: Rolv Wesenlund

Skjult talent: Munnspill og magedans

Livsmotto: Hvorfor ikke?

marcus.garberg@avoconsulting.no

+4791815860

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor