facebook tracking
Christoffer Pettersen

Christoffer Pettersen

Co-founder / Partner – Consulting

Hallaien! Jeg heter Christoffer, men de fleste på skolen husker meg nok som Pettersen eller datalæreren. Men det begynne å bli noen år siden jeg var ferdig på NHH.  Jeg har jobbet i AVO siden vi startet i mai 2016, herregud hvor fort det har gått og hvor gøy vi har hatt det! 

Da jeg var ti år gammel ble jeg sendt på Excelkurs av Mamma. Det kan på mange måter defineres som starten på min interesse for skjæringspunktet mellom teknologi og business. Siden den dagen har jeg vært en evig ambassadør og pådriver for å heve gulvet før en nødvendigvis må løfte taket. Folk flest evner dessverre ikke å utnytte de mulighetene som ligger i teknologien de allerede besitter. (F.eks trykk F5 for å starte en presentasjon, da ser du 100 ganger proffere ut enn om du prøver et tilnærmet kirurgisk inngrep med musepekeren for å oppnå akkurat samme resultat)

I studietiden var jeg aktiv i alt fra STG, It.gruppen til ASAP. Og når tiden kom for å velge fremtidig arbeidsgiver var det omtrent bare en ting som var sikkert, jeg skulle ikke bli nerd. Valget falt til slutt på å starte karrieren som konsulent innen tradisjonell prosessforbedring.

Med en genuin interesse for å finne ut hvorfor ting er som det er tok det dog ikke lang tid før jeg forsto at det var et i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi jeg hørte hjemme. Her fikk utløp for min kreativitet, teknologiinteresse og evne til å påpeke det åpenbare med glimt i øyet.

En av de første ukene etter vi hadde startet opp AVO reflekterte jeg over at det var veldig vanskelig å skille mellom det jeg nå jobbet med og det jeg tidligere gjorde på fritiden. Jeg hadde endelig funnet min Jobby.

Til daglig jobber jeg dag ut og dag inn for at flere skal få oppleve å ha det like gøy på jobb som meg. Det innebærer alt fra å sitte å diskutere automatiseringsstrategi med Preben, utvikle roboter med Morten, hjelpe til på en masteroppgave til Tonje, holde foredrag på forespørsel fra Merete, til å intervjue deg for en fremtidig jobb sammen med HC!  For er det noe jeg virkelig setter pris på så er det variasjon i arbeidet, muligheten til å bli kjent med mennesker, dyrke mangfoldet i befolkningen og nerden i meg.

Ellers så har jeg en forkjærlighet for konfetti, glowsticks og alt av duppedingser som kan gjøre leiligheten min litt smartere.

 

7 Kjappe

Alder: 32

Utdanning: NHH, Spesialisering i Finans (hadde en plan om å bli daytrader)

Favorittmat: Her er spennet stort, alt fra en god mozzarella og tomater til en pølse fra 3-kroneren. Alt til sin tid😉

Drømme-feriedestinasjon: Vidden, ikke en plass i verden har gitt meg flere gode ideer og refleksjoner.

Mitt forbilde: Ingvard Wilhelmsen

Skjult talent: Kan være stille i lengre perioder… (talentet er veldig skjult)

Livsmoto:  En god diskusjon skader aldri

 

do_epic_shit-1.jpg

 

christoffer@avoconsulting.no

90737363

Bli min kollega

Jobber du allerede i AVO Consulting?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

  • Alexander Breyholtz
  • Andreas Hove
  • Bjørn Bergholt
  • Celina Hagen
  • Christoffer Pettersen
  • Dag Alvern
  • Dina Mikalsen
  • Edda Nermoen Burheim
  • Eirik Hop
  • Erlend Jenssen
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor