Hei!

Jeg heter Inger Mirjam og arbeider som Chatbot-utvikler i Avo. Jeg har en master i Strategi og Ledelse fra Norges Handelshøyskole og hadde utviklet fint lite før jeg begynte i Avo. Det eneste jeg kunne skilte med var noen enkeltfag fra bachelornivå ved NHH, samt en Piczo-side programmet i HTML fra 2009. Og det er det som er så supert med Avo - du får jobbe med teknologi uavhengig av studiebakgrunn. Mine første uker i Avo hadde jeg bootcamp i to ulike teknologier, hvor jeg allerede fra første dag i prosjekt kunne bidra i utviklingen.

Det beste med Avo er likevel kulturen og de jeg jobber med. Her oppfordres du til å være deg selv, noe jeg med min noe fargerike personlighet setter svært høyt. Toleranse skaper trygghet, og trygghet skaper trivsel. Kom som du er, spesielt hvis du er trivelig.

Jeg elsker å underholde, og kan fort la skravla gå. Relativt lite beskjeden og heller ikke spesielt selvhøytidelig, så fyr en melding min vei dersom det er noe som helst jeg kan svare på som kan gjøre det enklere for deg å bli bedre kjent med Avo på (lover å svare ærlig).

 

Alder: 27

Utdanning: Master i Strategi og Ledelse fra NHH

Favorittmat:  Sushi!!!!!

Drømmeferie: Italia

Fun fact: Har vokst opp på bondegård

Livsmotto: Velg det du synes er gøy, ikke det du føler du må!

inger.mirjam.madland@avoconsulting.no

+47 980 46 766

Some of my colleagues

Already working at Avo Consulting?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Employer branding by Teamtailor