facebook tracking

Vil du bli med på reisen?

Tilbake

VIL DU VÆRE MED PÅ REISEN, BØR DU VÆRE OBS PÅ FØLGENDE:

 

 

Vi er åpne og dønn ærlig.

I AVO sier vi det som det er. Og vi tør å snakke om elefanten i rommet. Det er ikke viktigst å ha rett, men at vi sammen gjør de rette tingene. Både internt og med våre kunder. Vi mener at gjennom integritet, bygges tillit. Og når tilliten er der, kan vi skape så mye mer.

 

Vi er mennesker først og fremst.

Vi skal ikke bli husket som konsulentene som fakturerte, men som menneskene som leverte. Våre kunder skal ikke huske at det var AVO som gjorde en god jobb med å levere roboten, men at det var Dag Inge og Hege som gjorde det. Profesjonalitet er viktig, men ikke på bekostning av empati.  

 

Vi ler. Mye.

Hos oss er det morsomt å være på jobb. Våre kunder sier WOW - disse er det gøy å jobbe sammen med. I en uhøytidelig kultur sitter latteren løst og arbeidsmoralen er god. vinn - vinn!

 

Vi fremmer mangfold og tar vare på individualitet.

Det er karakteren, og ikke karakterene som har noe å si i AVO. Vi vil at folk skal være seg selv og har tro på at dette lar oss tenke utenfor boksen. For oss er det viktigste at vi klarer å kombinere talent med mange ulike bakgrunner, ideer og historier. Vi mener det er det som skaper verdien og som gjør hele selskapet mer innovativt.

 

Vi bryr oss.

Vi bryr oss om våre folk, om våre kunder, om samfunnet og om dem som kommer etter oss. Vi tror på det vi gjør og på hvor vi skal. Og målet er å gjøre morgendagen litt bedre enn gårsdagen. 

 

 Vi er ikke gjennomsnittlige.

Å levere det som er forventet, gir oss ikke nok mestring. Menneskene i AVO har en iboende drive til å levere noe ekstraordinært. Noe nytt og noe som gjør at man sier DAMN. Alt annet er kjedelig. 

 

 Vi er litt nerder.

Vi mener det er verdifullt å være nerd. Det gir deg særpreg og betyr at du er nysgjerrig og lar deg begeistre.  Det at du har en impulsiv interesse for noe gjør at du holder deg oppdatert og lærer hele tiden. Det gjør deg enkelt og greit bedre. Og mer interessant. 

 

 Vi er rastløse.

Fremtidens organisasjoner må tenke nytt. Alltid. Det betyr at du må omfavne og drive frem endring. Trives du best med det gode gamle, seiler vi ifra deg. 

 

Her går det unna og det er til tider litt humpete.

Vi har ikke et hovedkontor i London som sier hvordan tingene skal være. Vi er ferske i gamet og må bygge alt fra bunnen av. Du må derfor trives med å stille spørsmål, tenke nytt og utfordre din egen arbeidsplass. Når noe ikke fungerer, justerer vi og fikser det. Hver dag. Hele tiden. Hos oss kommer ikke endringene fra toppen, de kommer fra deg. 

 

 Fleksibiliteten du trenger.

Vi vet at magien ikke nødvendigvis skjer på pulten fra 8-16. Problemstillingene du jobber med er ofte så spennende og utfordrende at du ikke klarer å legge dem fra deg. Ofte kommer de beste løsningene når du løper deg en tur på kvelden, eller lager taco på fredagen (eller på Taco Tuesdays). Vi tilbyr frihet og fleksibilitet til å styre din egen hverdag. Det betyr at ønsker du å jobbe et par dager fra Stryn om det er gode bølger der en uke, eller fra hytten en fredag, gjør du det. Så lenge det er cool for dine kolleger og kunder. I retur forventer vi epic shit. 

 

 Vi er glad i en fest!

For å jobbe i AVO må du være glad i å feire. For vi har mange seire. En del av disse seirene liker vi å feire med konfetti og en skikkelig fest.  

 

Du er ingen one-trick pony.

Alle skal ikke være (like) god på alt. Vi ser etter deg som både kan teknologi og som forstår forretning, eller deg som kan forretning og samtidig forstår teknologi. 


Finn ledige stillinger
Vil du vite mer om oss?
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor