facebook tracking

VI ER AVO CONSULTING

Vi er ikke som alle andre. Vi er ikke et konsulentselskap. Vi er heller ikke et teknologiselskap. Vi er enkelt og greit et selskap bestående av mennesker som liker å løse problemer og hjelpe andre å bli litt bedre.

Tilbake

Hvem er vi?

AVO Consulting ble startet i 2016 av en gjeng som mente det var et for stort gap mellom hva som er mulig å få til med teknologi og hva vi faktisk bruker det til. I tillegg så kjedet de seg litt på jobb. 

På to år har det skjedd MYE. Fra å være fem karer som startet opp på et lite bøttekott på Nøstet i Bergen, er vi nå blitt blant Skandinavias ledende rådgivere innen blant annet Robotics Process Automation (RPA), Machine Learning (ML) og Chatbots. Vi har kontorer i Bergen, Oslo og Stockholm og antallet mennesker er økt med 1100% siden 2016. Hver dag får vi lov å skape magi sammen med våre kunder. Vi skriver digital historie, og du kan si at vi ikke lenger kjeder oss på jobb...   

AVOrianerne.jpg

 Kongstanken vår har vært den samme siden dag én. Vi utfordrer det etablerte gjennom å fjerne all fuzz og buzz rundt teknologien. Gjør det enkelt og forståelig. I tillegg har vi det sykt GØY på reisen. Så enkelt. 

Vi er ikke redd for å dele vår suksessoppskrift med dem som ikke har kommet like langt. En av sjefene i Google sa det ganske greit; Teknologi vil bli enkelt. Fokuser på menneskene. Fokuser på organisasjonen. Det er nettopp slik vi har bygget AVO. Vi har samlet de beste menneskene. Nysgjerrig og utålmodig talent som vil "do epic shit" sammen. Talent som dessuten er sykt kule og tør å utfordre. Her har vi en arena til å dyrke vår hobby; teknologi, innenfor trygge rammer. BOOM! Der har du AVO.

Landskapet vi opererer i endrer seg hele tiden. Vi tror at den eneste måten vi klarer å holde oss oppdatert på er om vi virkelig brenner for arbeidet vårt. I AVO prøver vi derfor å jobbe i det vi selv best kan beskrive som skjæringspunktet mellom jobb og hobby. Vi kaller det JOBBY!


Finn ledige stillinger
Vil du være med på reisen?
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor